2.png
2.png
3.png

​TENTOONSTELLING 

NAVIGATIE
EEN GROOTS VERHAAL
DE
OVER
sailing-ship-3224766.jpg
3.png
BRUSSEL
TOUR & TAXIS
Verlenging tot 2 oktober 2022

De belangrijkste rondtrekkende tentoonstelling die de geschiedenis van de zee- scheepvaart schetst.

Deze tentoonstelling stelt de geschiedenis van de scheepvaartvoor via een immersieve en dynamische scenografie, met respect voor de sanitaire voorschriften. De bezoeker maakt kennis met maquettes van schepen, contextualisaties door middel van decors, authentieke voorwerpen of reproducties gerelateerd aan de zee- en scheepvaart. Het is de belangrijkste rondtrekkende collectie die ooit werd voorgesteld.

 

De oceanen, zeeën, stromen en rivieren vormen meer dan 70% van het aardoppervlak. Enkele duizenden jaren geleden vertrok de mens op verovering van deze tot dan toe onbereikbare en ontoegankelijke ruimtes. 

 

Gaandeweg zagen, dankzij de vooruitgang en de technische evoluties, uiteenlopende en verschillende vaartuigen het levenslicht die het de mens mogelijk maakten om die ontdekkingshonger te stillen.

 

In een ruimte van 1 500m² leidt deze tentoonstelling de bezoeker rond in de tijd. Hij wordt ondergedompeld in de sfeer van de zee- en scheepvaart door de vele animaties/activiteiten, decors en dynamische legendes. 

  Dernier W-E
 
  1er et 2 octobre
  déjà de très nombreuses
  réservations..

Il n'est pas trop tard!
       venez...

   (même sans réservation)

NAVIGATION_AFF_A3 - copie.jpg
02.04>31.08.22
navNL.jpg
2.png
  • Blanc Facebook Icône
  • Blanc Icône Instagram
NAVIGATION_AFF_A3 - copie.jpg